Udgivet af Søren Skovgaard Sørensen, man d. 4. jan 2016, kl. 17:53

Græsted Menighedsråd skal til at søge efter en ny sognepræst! Jeg, Søren, har sagt ja til at gå ind i nye udfordringer. Luthersk Missionsforening har spurgt mig om at tiltræde som generalsekretær. Dette tilbud har jeg valgt at sige ja til, selvom det betyder, at jeg må opsige mit embede som sognepræst i Græsted kirke. Denne beslutning har været ganske vanskelig for mig at skulle træffe, fordi jeg har haft det så godt i Græsted kirke. Jeg kommer til at savne sognet, menigheden og nogle fantastiske kolleger.

Jeg kommer tilbage til ledelse og den globale mission, som jeg har stået i før. Jeg kommer til at savne at være sognepræst, men det må jeg acceptere for en tid. Jeg skal tiltræde stillingen som generalsekretær den 1. marts. Min sidste gudstjeneste bliver søndag den 14. februar kl 10.30

Mit konfirmandhold bliver efter vinterferien overtaget af min gode kollega Ole Backer Mogensen. Jeg er meget taknemlig for, at Ole både vil overtage min konfirmandundervisning og selve konfirmationen, for hos ham er konfirmanderne i de bedste hænder! Der bliver ikke ændret på konfirmationsdatoen, den er stadig fastlagt til søndag den 24. april kl. 10.00.

For yderligere information se nedenstående link, eller i morgendagens Kristelig Dagblad ;)