Udgivet af Søren Skovgaard Sørensen, søn d. 7. jun 2015, kl. 11:45

Nedenfor kan I se årets flotte konfirmander, som blev konfirmeret i Græsted Kirke 2015.

I bunden kan I se Konfirmationdatoer for 2016

Konfirmandgruppebillederne er i år med fotografens ”vandmærke”, så kopiering ikke er mulig – ønsker man at købe billedet – bestilles direkte hos Foto 007, Helsinge, Vagn Sangill: www.foto007.dk

Konfirmanderne inddeles i hold, så eleven følger det spor, eleven gik i fra 1.-6. klasse.

Gik man dengang i A-sporet, så følger konfirmanden undervisning hos sognepræst Ole Backer Mogensen.

Konfirmationen bliver i Græsted kirke St. Bededag, fredag den 22. april 2016

Gik eleven i B-sporet, så følger konfirmanden undervisning hos sognepræst Søren Skovgaard Sørensen.

Konfirmationen bliver i Græsted kirke, søndag den 24. april 2016.

Gik eleven på Tingbakken skole, så følger konfirmanden undervisning hos sognepræst Else Korsholm.

Konfirmationen bliver i Esbønderup kirke, St. Bededag, fredag den 22. april 2016.

Elever fra Almeskole, her følger konfirmanden undervisning hos sognepræst Ole Backer Mogensen

Konfirmationen bliver i Græsted kirke, lørdag den 16. april 2016

Ole Backer Mogensen & Søren Skovgaard Sørensen