Udgivet af Jonas Anker Rasmussen, søn d. 22. maj 2016, kl. 23:56

Vi kan med glæde fortælle, at Troels Toft pr. 1. juni 2016 er ansat som ny sognepræst og menighedskoordinator i Græsted. Troels Toft (38) er på forhånd kendt af mange i sognet, hvor han tidligere har virket som sognepræst et år under ordningen med løntilskud. Siden har Troels været teologisk konsulent i Danmission.

Troels bor med sin familie i Græsted og er allerede en del af lokalmiljøet og kirkelivet, hvor han bl.a. er med til at arrangere Verdensmiddage ved Græsted kirke.

Vi glæder os til at få Troels som sognepræst (50%) og som menighedskoordinator (50%).

Alle er inviteret til Indsættelsesgudstjeneste i Græsted kirke med efterfølgende reception i Præstegårdsladen, søndag den 5. juni kl. 10.30.

De bedste hilsner
Græsted Menighedsråd