Udgivet af Troels Toft, ons d. 21. dec 2016, kl. 14:08

Årets julehjælp er nu nået ud til dem, der har ansøgt. Som de forgangne år oplevede vi stor glæde hos modtagerne af julehjælpen ved uddelingen, og selvom det er en af de opgaver, som tager en del tid, så er det en virkelig taknemmelig opgave.

I år har vi i tillæg til sognets julehjælp fra menighedsplejen kunnet tilbyde modtagerne af julehjælpen en julegave til de børn, de skal fejre jul med. Det har vi kunnet, fordi Kristeligt Forbund for Studerende på Gribskov Gymnasium arrangerede en julegaveindsamling blandt deres medstuderende. Gaverne, som de studerende købte, gik så til at barn i alderen fra 0-13 år, og de blev så indleveret på gymnasiet, hvorefter Græsted kirke blev spurgt om at distribuere dem til sognets julehjælpsansøgere. En fremragende idé! Det blev til i alt 91 gaver, og herfra skal der lyde en stor tak til KFS og de studerende, der valgte at købe en gave til et barn - familierne har været henrykte over jeres gavmildhed!
Det nedenfor indsatte link henviser til TV Nordsjællands dækning af årets julehjælp 2016, hvor både Græsted kirke og repræsentanter fra KFS-gruppen medvirker.
I galleriet under Seneste nyt finder I et par billeder af de fine pakker.
http://webtv.tvnordsjaelland.dk/ (klip fra 16.12.2016)

Kategorier Ukategoriseret