Udgivet af Troels Toft, tor d. 30. mar 2017, kl. 10:41

Årets påskevandring går mellem Villingerød og Mårum kirker 2. påskedag, mandag d. 17. april.

Vandringen går fra Villingerød gennem Snævret skov til Esbønderup kirke, hvor der er frokosthvil. Sidste del af vandringen går gennem Gribskov mod Mårum kirke.
Dagen begynder i Villingerød kl. 9.00 med rundstykker og kaffe og en kort andagt ved Else Korsholm. Første del af turen er på ca. 6 kilometer med ankomst til Esbønderup kirke kl. 11.30. Her serveres sandwich, kaffe og muffins. Turen videre til Mårum er på ca. 10 kilometer.
I Gribskov er der kæmper og en fortælling om sult, ensomhed, løgn, venskab og en pige, som bliver bortført. Skuespiller Jesper La Cour opfører sit fortællestykke ”Lille dessert” under trækronerne ved Kildemose. Vandringen afrundes i Mårum kirke med en kort gudstjeneste kl. ca. 15.30, hvor
børnekoret fra Esbønderup og Villingerød medvirker.
Man kan nøjes med blot en del af ruten. Efter gudstjenesten i Mårum kører en bus ruten baglæns, så man kan få fat på sin bil.
Tilmelding til turen senest tirsdag d. 4. april til Pia Niebuhr (pin@km.dk) eller Else Korsholm (erk@km.dk). Gudstjenesten i Græsted udgår.