Udgivet af Troels Toft, ons d. 29. nov 2017, kl. 13:07

Græsted kirke, Græsted Frikirke og Værestedet Kig Ind er gået sammen om at arrangere en julekoncert med duoen Reg og Andreas. Der er lagt op til en stor oplevelse. Her er et uddrag fra pressematerialet: "Man kan nærmest dufte hyggen brede sig, når de synger "Chestnuts roasting on an open fire".

Med store juleballader som "Mary Did You Know" og "O Holy Night" vil julens tema mærkes stærkere end nogensinde. Den populære duo har også nyere sange på repertoiret, for eksempel sangen "Almost There" af Michael W. Smith, og deres helt eget nyskrevne julehit "A Son Is Given".

Koncertrækken sker i forbindelse med udgivelsen af deres første jule-CD sammen, som er blevet indspillet i både Riga, Nashville og København. Det er et enormt projekt med fuldt band, strygere, fløjte, kor og gæstesolister."

Med som gæstesanger er Isabella Rose Downey!!

Det bliver en fantastisk aften.

Der betales 50 kr i entré i døren. Der er gratis kaffe og kage.