Udgivet af Troels Toft, søn d. 29. nov 2020, kl. 14:24

Igen i år får Græsted kirke en lind strøm af julehjælpsansøgninger. Behovet er stort, mange har brug for en udstrakt hånd for at kunne fejre jul med de mest basale fornødenheder dækket. Vi ønsker at kunne imødekomme så manges behov som muligt, og dertil har vi brug for jeres hjælp. Hvis vi skal vedblive med at dele julehjælpen ud i den størrelsesorden, vi hidtil har gjort, har vi brug for at gøre noget ekstra for at fylde menighedsplejens kasse. Nu er muligheden her for at kunne møde den udfordring helt konkret. Judith Jønsby har kreeret en plakat, som vi nu kan købe. Indtægterne fra salget går ubeskåret til julehjælpen i Græsted sogn – det er så flot! Plakaten koster 150 kr. pr. styk og kan jo fx bruges som kalendergave, værtindegave, adventsgave – eller man kan købe to og beholde den ene selv!

Plakaterne kan hentes i Græsted kirke ifm. vores gudstjenester eller ved at kontakte Troels (42402489). Man kan også svinge forbi BLIK i bibliotekets åbningstid, hvor personalet har lovet at være behjælpelig med udlevering af plakaterne. (Opdatering: Fra og med d. 10. december er bibliotekets beholdning af plakater flyttet til Kunsthuset, hvor de kan købes, så længe lager haves).

Man indbetaler de 150 kr. for plakaten via Mobilepay på nummeret 32557 og mærker beløbet "MP"  - tak for et godt bidrag til menighedsplejen og årets julehjælp!