Udgivet af Troels Toft, ons d. 23. dec 2020, kl. 22:23

Som I måske allerede har læst i medierne, så må vi aflyse alle gudstjenester i Græsted kirke indtil og med den 3. januar.

Juleaften har vi produceret en julegudstjeneste, som I kan finde på Græsted kirkes youtube-kanal: https://youtu.be/-2SqOqQjOBU og på kirkens Facebook-side: https://www.facebook.com/Grast...

Præsterne lægger deres prædikener ud her sammen med det sangark med salmer, som var lavet til dagen. Så kan man holde en lille gudstjeneste derhjemme.

Prædikener og salmer

Juledags prædiken af Troels Toft: Juledag 2020 .pdf

Juledags salmer: Juledag Salmeark, kirken.pdf

2. juledags prædiken af Ole Backer Mogensen: Juledag 2ny.pdf

2. juledags salmeark: Juledag 2. Salmeark, kirken.pdf

Nytårsdag prædiken: Nytår.pdf

Nytårsdag salme og tekstark: Nytårsdag, Salmeark, kirken.pdf

Helligtrekongers søndag - prædiken og salmer: Helligtrekongers søndag 2021.pdf

Åben kirke

Vi holder kirken åben juledag og 2. juledag for andagtssøgende. Kirken vil være åben fra kl. 10-12, der vil være musik på højttaleranlægget, og der vil være en person til stede, enten en præst eller en anden, som man kan rette evt. spørgsmål til eller få en forbøn af. Der vil max kunne være 10 personer i kirkerummet ad gangen.

Julesøndag aflyser vi helt.

Nytårsdag. Kirkerummet vil være åbent fra 14-16 for andagtssøgende. Ole (præsten) vil være i kirkerummet. Mulighed for forbøn ved henvendelse til præsten. Salmer vil køre over lydanlægget. Ole holder sin prædiken kl. 15.30 og beder kirkebønnen. 

Helligtrekongers søndag: Kirken er åben fra kl. 10.00-12.00. Mulighed for forbøn og andagt. Troels holder sin prædiken kl. 11.00.

Vi ønsker alle en glædelig og velsignet jul og et godt nytår!

med kærlig hilsen fra os i Græsted kirke

Britta Jensen (menighedsrådsformand)

Troels og Ole (sognepræsterne)

Kategorier Kirkeblad