Gudstjeneste i hjemmene

# Kirkeblad
Udgivet af Troels Toft, mandag d. 18. januar 2021, kl. 22:09

Gudstjeneste i hjemmene!

Hold gudstjeneste derhjemme under nedlukningen!

Vi opfordrer til, at vi i denne periode gør hjemmene til gudstjeneste-steder.

Vi følger dermed traditionen fra den første kristne kirke, hvor man på Herrens dag fandt sammen i boliger og hjem, for at holde gudstjeneste.

Da Kina lukkede ned blev husmenighederne den måde kirken fandt en vej og endda voksede.

Så kan vi også!

Et hjem og en husstand er mange ting - familier med mindre børn, familier med teenagere, venner der deler husstand, par, singles, ældre på plejecentre.

Jesus giver løftet: hvor 2 eller 3 er sammen i mit navn, så er jeg tilstede mellem jer. Det må også gælde ved en hjemme-gudstjeneste. Og vi ved at Jesus også er hos os, når vi sidder alene!

Vi ønsker at gøre det overkommeligt og let tilgængeligt for alle, der foretrækker at være hjemme søndag formiddag, at holde gudstjeneste i hjemmet.

Se liturgi m.m. her