Sæt kryds i kalenderen!

# Kirkeblad
Udgivet af Troels Toft, onsdag d. 27. januar 2021, kl. 13:53

Så er det på tide at slå et stort kryds i kalenderen d. 8. maj 2021. Vi skulle på nuværende tidspunkt invitere jer til årets menighedslejr, men vi i udvalget har ikke haft nerver til at forsøge at gennemføre en lejr med overnatning og stort program i begyndelsen af marts måned. Derfor er årets menighedslejr desværre aflyst.

I stedet vil vi nu invitere jer til en menighedsdag d. 8. maj kl. 9.00-21.00 på Alme skole. Peter Søes, som underviste os sidste år, kommer og giver os to bibeltimer, og vi får mulighed for at hygge og bruge tid sammen som menighed. Det satser vi meget på kan lade sig gøre i maj måned.

Vedhæftet er her en seddel, som I kan sætte på jeres køleskabsdør som en dejlig reminder. Her er også information om næste års menighedslejr, som er sat til den 18. - 20. marts 2022 på Nordsjællands efterskole.