Græsted kirke inviterer med jævne mellemrum til foredrag og kurser om forskellige kirkelige emner. En foredragsaften begynder kl. 19:30, og afsluttes 21.15. Efter foredraget serveres en forfriskning, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen. Foredragene afholdes i præstegårdsladens store sal.

7. november 2019 kl. 19.30: ”Gæstfrihed" med sognepræst Niels Nymann Eriksen og kunstner Nargiz Galib Andersen

Hvordan lærer man at åbne sig for en fremmed? Hvordan undgår man at blive misbrugt? Kan den kristne tro vise vej i disse spørgsmål? Med udgangspunkt i sit arbejde som indvandrerpræst på Vesterbro fortæller Niels Nymann Eriksen om betydningen af gæstfrihed.

Kunstneren Nargiz Galib Andersen giver sit perspektiv på temaet fra sin opvækst i Aserbajdsjan. Sammen udgav de sidste år bogen Gæstfrihed.