I Græsted Kirke ønsker vi, at hjælpe konfirmanderne til at formulere deres undren og deres tanker ved at være nysgerrige og spørgende. På den måde kan vi i fællesskab skabe relevant viden om det at være ung ind i en kirkelig sammenhæng.

Vi håber på, at de unge vil inddrage egne erfaringer og refleksioner. Vi siger farvel til gold vidensformidling og tankpasserpædagogik. Udgangspunktet er, at konfirmanderne ønsker at lære noget om både traditionen og troen, men også om, hvordan det kan have noget med dem og deres liv at gøre. Vi ønsker, at vi i fællesskab kan sætte ord på, hvad den kristne kirke står for.

Målet er, at konfirmationsundervisningen skal adskille sig fra skoleundervisningen ved at være forankret i den gudstjenestelige kontekst, derfor lægger vi også op til aktiv brug af gudstjenesterne. Vi ønsker, at tage konfirmanderne seriøst sådan som de er, ved at bruge de læringsstile, som er de fremherskende i dag – og som konfirmanderne derfor forudsættes at føle sig hjemme i.

Til brug for indskrivningen af konfirmanderne finder I ude i venstre blok på denne side et  indskrivningsskema. Husk dog, at dette indskrivningesskema ikke må returneres digitalt, men skal afleveres til os personligt eller sendes med almindelig post. (IT-sikkerhed vedr. cpr. numre)

For flere oplysninger om konfirmationen - se under Kontakt --> Fødsel, liv og død --> Konfirmation.

Konfirmationsdatoer 2021

Gribskolen
Oles konfirmander (A-spor): Græsted kirke, St. Bededag, d. 30. april 2021
Troels' konfirmander (B-spor): Græsted kirke, søndag d. 2. maj 2021
Elses konfirmander: (Esbønderup/Villingerød kirker), St. Bededag, d. 30 april 2021

Alme skole
Græsted Kirke, lørdag d. 24. april 2021

For fremtidige konfirmationsdatoer se: Kontakt -->  Fødsel, liv og død --> Konfirmation

Undervisningsdage 2020-2021

Alme skole:

Alme skole har undervisning i klasselokalet på skolen, første lektion, onsdag morgener fra kl. 8.10-9.35, begyndende den 16. september 2020.

Gribskolen, Græsted afdeling:

Alle konfirmanderne fra Gribskolen undervises hele hverdage fra kl. 8.00-14.00 Her følger de enkelte undervisningsdage for skoleåret 2020/21:

Torsdag d. 1. oktober

Fredag d. 30. oktober

Tirsdag d. 17. november

Tirsdag d. 8. december

Fredag d. 22. januar

Torsdag d. 25. februar

NB! Lørdag d. 20. marts

Onsdag d. 14. april

Kirkekrydser

Se linket med vejledning i mulighederne for at optjene kirkekrydser.

Vejledning til Optjening af Kirkekrydser i Græsted.pdf