Græsteds Kirkekor

I Græsted kirke er der to tilbud til børn, der er glade for at synge.

Kirkespirerne

Kirkespirerne er kor for drenge og piger i 0.-2. klasse. Vi synger, danser og leger med stemmen og lærer det helt grundlæggende om musik. Koret øver hver tirsdag fra kl. 17.15 – 18.00 i Præstegårdsladen. Børnene er velkomne lidt før til en lille forfriskning sammen med de ældre børn. Ind imellem medvirker Kirkespirerne ved gudstjenester eller små koncerter.

Repertoiret spænder meget vidt og rummer både kirkelige og ikke-kirkelige sange som f.eks. årstidssange, fjollesange mm. Det grundlæggende indhold i kristendommen bliver præsenteret gennem repertoiret.

Græsted Kirkekor:

Koret er for de ældre børn fra 3. klasse og op. I koret videreudvikler vi vores stemmer gennem sang, dans og bevægelse. Vi øver os i at synge to-tre-stemmigt, og vi lærer et bredt udsnit af sange og salmer i mange stilarter og med forskelligt indhold. Det største fokus er fortsat på kirkeligt repertoire, men vi synger også meget andet.

Vi øver hver tirsdag fra kl. 16.15-17.15 i Præstegårdsladen. Ind imellem medvirker vi ved gudstjenester og små koncerter sammen med Kirkespirerne eller alene.

Det er gratis at være med i korene.

Interesseret? Kontakt korets leder Lisbeth L. Pedersen 60621057

Koret Concentus

Concentus er et musikalsk og socialt velfungerende kor med ca 30 sangere, kvinder og mænd. Repertoiret spænder vidt, fra klassisk kirkemusik til nyere nyere korstof.

Koret ledes af Marianne Rygh som har uddannelse i kordirrektion/sangteknik/hørelære og har ledet forskellige kor i 25 år. Korets pianist og repetitør, Susanne Clod Pedersen er uddannet koncertpianist og organist. Hun er ansat som organist i Græsted kirke.

Concentus øver tirsdag fra kl 19.00 til 21.00 i Præstegårdsladen. Koret holder 2 -3 koncerter hvert semester, i kirker og andre koncertlokaler.

Vi søger nye sangere

Koret søger nye sangere mellem 16 og 50 år. Der kræves ikke korerfaring og nodekundskab (selv om det er en fordel), men man skal kunne synge rent og finde sin plads i flerstemmig sang.
Der vil være en enkel optagsprøve.

Mere information

Marianne Rygh, Tel: 4051 9651
Susanne Clod Pedersen, Tel: 2294 1415

FOCUS

FOCUS er et kor for alle der kan lide at synge. Koret synger sange, hvor der lægges vægt på at sætte Jesus i ”focus”. Repertoiret er varieret af sange akkompagneret af klaver, guitar og bas. FOCUS medvirker ved forskellige arrangementer hovedsageligt i LM og IM – samt afholdelse af sangaftener.

Kom og vær med i et hyggeligt og godt fællesskab i FOCUS. Onsdage 19:30-21:30 i LM’s missionshus på Mårumvej 21.

Mere information

Kenneth Have Petersen, Tel: 4839 1998 eller havepete@tdcadsl.dk